onsdag 25. april 2012

Orreleik

Da var det tid for orreleik. Snakket med Jarl kjetil angående spillplass. Han visste om en flott myr men var litt langt å gå. Litt LANGT, det var jo nesten 6km. Greit nok at det var på skogsvei men når det ligger mye bløt snø i veien så blir det et slit...:)
Jaja kom med da frem til slutt. Myra var flott med et lite vann men ikke lett å få speiling her for det blir langt hold over vannet. Fant en plass og slo opp kamo.teltet. Laga meg til med sovepose og jervenduk. Var meldt kaldt til natta.

Litt over 5 begynte morroa utafor. Jeg lå en stund og hørte på for det var 6 kalde og da er det godt å ligge i den varme soveposen. kikka ut til slutt og så da 5 haner som spilte i den rimlagte myra. JK hadde på det meste 12 haner på leiken så det minker drastisk her på disse kanter og.

Vart mye buldring og skinnangrep men ikke noe skikkelig smell før damene inntok arenaen. Da ble det fart på gutta. Ikke visste de at det bare var luremus som kom. Damene gikk rundt å kikka på gutta en stund før de bare forsvant inn i småskogen igjen.
En vakker soloppgang før det sakte skyet over så jeg var heldig med været.

Gutta spilte til rett før 9 men da var det noe som skremte de så de fløy i alle retninger. Jeg kunne ikke se hva det var men orren kom iallefall ikke tilbake. Bare å samle pikk og pakk og gå tilbake til bilen. Hjemveien var mye enklere siden kulden hadde gjort slik at snøen var hard som asfalt.

Ble en del bilder så alt i alt er jeg storfornøyd med turen. Takk til JK for info...


10 kommentarer:

 1. Mange fine bilder fra G.........leiken,Svein Ove.Falt for panoramabildet,hadde passet på en vegg det.

  Terje

  SvarSlett
 2. Mange flotte fra orrmyra SO. Jeg falt spedalsk for 3. og 5 nedenfra, herlig speiling og fart over myra, fightbilder og artsportretter er tøffe de og. Jammen heldig med denne leiken du.

  :) duy

  SvarSlett
 3. Om turen var strevsom så må det ha vært verdt anstrengelsen, råbra bilder.

  Hilsen Robert

  SvarSlett
 4. Kalasbilder ! Fin o trevlig läsning !

  SvarSlett
 5. Knallbra serie fra leiken der alle bildene var gode, likte alle men holder en knapp på nr 15 og 16.
  Forstår godt at du er fornøyd med turen, gøy å se!!

  Ottar

  SvarSlett
 6. Hei sveis!

  Skal jammen si du fikk et rikt og variert utbytte av turen. Mange lekre her, 2, 5 og 10 blir mine favoritter blant mange gode.

  SvarSlett
 7. En fin bildeserie du har fått med deg fra leiken. Flere blinkskudd her.

  SvarSlett
 8. Flotte bilder fra vårens vakreste eventyr, og bra formidlet opplevelse gjennom tekst! Skulle selv vært på leik forrige helg, men det nyttet ikke pga ukjørbar vei. Krysser fingrene for at det har tørket opp iløpet av uka!

  Favorittbildet blir nummer 10 i rekken, dritlekkert!

  Knut Børge

  SvarSlett
 9. Mye fint og variert her :-)
  Havner vel også på nr 10 som favoritt: stilrent og flott utsnitt!
  Rune

  SvarSlett