onsdag 17. august 2011

Havørn og Mår

Onsdag kveld for noen uker siden ringte jeg til Per Einar Gunnarsen som er en del av rossnes wildlife og hørte om han hadde en plass til meg i båten kvelden etter og det hadde han.
Jeg troppet opp noen timer før vi skulle ut. Parkerte bobilen på baksiden av en fabrikkbygning borte med demningen til et vann. Per sa at det var Mår, mink og oter i område så det var bare å ha øynene åpne. Rigget til grillen og sette kameraet ved siden av meg, sånn bare i tilfelle..:)
Satt og grillet da jeg ble var en bevegelse oppe på demningen...jaggu var det Måren som sto og så på meg, Jeg holdt øyekontakten med den mens jeg rotet rund på bakken for å finne kameraet og heldigvis så fant jeg det i tide. Fikk tatt noen bilder av den før den forsvant inn i skogen.
Dette ble jo en god start på ørnesafariet. Har ikke truffet på Mår før, så dagen var jo allerede reddet..:)

 


Dro på sjøen med rossnes wildlife i attentiden. Ørn fikk vi se og ta bilde av. De var ikke så stupevillige denne kvelden, men vi ble nå 3 fisk mindre. Opplevelsen å se de store fuglene hente fisk er bare helt topp. Absolutt noe å anbefale. Takk til Rossnes wildlife for en flott tur.

Bildene er tatt med Nikon D700 og Sigma 300. Måtte opp i ISO 1600 for det var skyer over oss mens det var en sol uti havet.

Og så et bilde av en av ungene fra i år. Paret hadde 2 unger.


5 kommentarer:

 1. Fin bildeserie og ikke minst historien rundt.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder. Tydelig at stedet er verdt et besøk :)
  Ha en fin dag
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarene...
  jepp Håvard. absolutt et sted å besøke..

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Flotte bilder og historien fikk meg til å mimre litt :-)

  SvarSlett